За Фото Познаков

Моля, разгледайте цените и отправете вашето запитване. Попълнете всички полета и дайте подробна информация, както за датата, така и за събитието, което бихте желали да бъде заснето. Колкото по-подробна е информацията, толко по-конкретен ще бъде отговора на запитването ви.


“РАБОТАТА ТРЯБВА ДА ТИ ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ”

Това е сентенцията за успешност на фотографа. Казвам се Станимир Познаков и съм роден през 1974 г. Живея в град София. Започнах активно да се занимавам със сватбена и комерсиална фотография преди няколко години. Още от първият миг фотографията се превърна в мое любимо занимание. Харесвам уловените моменти, детайлите в снимките и естествеността на цветовете и хората. Харесвам и черно-бялата фотография. При нея всичко е естествено – обем, форма и светлина, както когато е стартирало всичко преди много години. С всяка снимка се опитвам да уловя атмосферата на събитието, влагам всичко от себе си, което придава уникалността на кадрите.

“ТЕХНИКАТА В УСЛУГА НА РАБОТАТА”

Използвам цифрова техника с висока резолюция Sony, един отводещите производители в бранша, което ми позволява да сведа до минимум внасянето на изкуствена светлина и шумове в снимките. С помощта на професионалните тела и обективи на Sony смело се впускам в най-смелите приключения, без капка съмнение за перфектния краен резултат.

“ВСИЧКО ЗА ДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ”

Целта която съм си поставил е доста висока, но изпълнима. Всичко което правя е насочено кът тази цел. За мен най-важното е клиентът да остане доволен. Поради тази причина, моите клиенти са щастливи, защото са получили всичко, което са очаквали от мен.

“100% гаранция за удовлетвореност”

Тъй като заплащенто е след приключване на ангажимента, ако имате основателни възражения или забележка относно свършената работа, същата не се заплаща или се заплаща частично.


Телефон: +359 89 9157313
E-mail: Stanimir@Poznakov.com

За Фото ПознаковPoznakovS